Belediyemiz Yaz Kuran Kursundan Mezun olan kursiyerlere sertifikalarını verdi

Cizre Belediyemiz bünyesinde faaliyet yürüten Sıtiya zin kadın kültür merkezi ile Bırca belek kültür sanat ve kalkındırma derneğinin ortaklaşa düzenlemiş olduğu yaz kuran kursundan mezun olan öğrencilere sertifikalar verildi. Mevlidin okunmasıyla başlayan program öğrenciler ve velilerin katılımıyla gerçekleştirildi. Sıtiya zin kadın kültür merkezinin konferans salonunda gerçekleşen etkinlikte tiyatro ve ilahi grubu gösterisi yapıldı. Çocuklarımızın mutlu günlerinde verdiği heyecan gözlerinden okunuyordu, Çocukların mezuniyetinde velilerde oldukça heyecanlılardı, kuranı kerim yaz okulunda üçüncü kez mezun olan Bedia Atan ‘’ Bizlere bu kurs imkanını sunan başta Cumhurbaşkanımıza, Cizre Belediye Başkanımız ve Kaymakam Sn. Ahmet Adanur’a Cizre müftümüze ve Kadın Kültür merkezi çalışanlarına sonsuz teşekkürlerimi sunarım.’’ Dedi. Verilen ikram ve hediyelerden sonra program sona erdi.