BESYO Sınavını Kazanan Öğrencilerden Belediyemize Teşekkür Ziyareti

Belediyemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunda almış oldukları eğitim ile BESYO yetenek sınavını kazanan öğrenciler, Belediyemizi ziyaret ederek Eş Başkanlarımıza vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ettiler.

Belediyemiz bünyesinde faaliyet yürüten Beden Eğitimi ve Spor yüksek okulu vermiş olduğu eğitim ile bu yılda çok sayıda öğrenciyi Türkiye'nin farklı üniversitelerine ve spor yüksekokullarına yerleştirmeyi başardı.

Belediyemiz Eylül Ayı meclis toplantısına katılan BESYO öğrencileri, sınavlara hazırlık aşamasında kendilerine sağladıkları, çalışma imkanlarından dolayı Belediye eş başkanlarımıza ve kendilerine eğitim veren antrenörlerine teşekkür ederek, İmkansızlıklar ve zorluklar içinde böyle bir başarıyı yakaladıkları için çok mutlu olduklarını, Ancak bizimle birlikte eğitim gören ve yaşadığı talihsiz kaza sonucu genç yaşta hayatını kaybeden Gülcan arkadaşımızın da bugün bizimle birlikte bu başarıyı ve mutluluğu yaşamasını isterdik. Bu anlamda da Gülcan arkadaşımızı bir kez daha rahmet ve dua ile anıyor, bu başarımızda emeği olan ailemize, belediye eş başkanlarımıza ve Meclis üyelerine tekrardan teşekkür ediyoruz.

Eş Başkanlarımız da “Besyo sınavlarında büyük bir başarı elde ederek Türkiye'nin farklı üniversite ve yüksek okullarında eğitim görme başarısını yakalayan öğrencileri kutlayarak, başarılarının devamını dilediler. Eş Başkanlarımız yaptığı açıklamada; Maalesef bir ihmal sonucu hayatını kaybederek aramızdan ayrılan Gülcan Fışkın kardeşimizin de hayallerinin gerçek olmasını ve diğer öğrenciler gibi bu mutlu günde aramızda olmasını isterdik. “dedi