Cizre Aşevinden Yoksullara Sıcak Yemek Yardımı

Cizre Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde bulunan aşevi, kimsesiz ve yoksul vatandaşların sofralarına sıcak yemek götürmelerini sağlıyor.

Hz. Nuh Nebi Camii külliyesinde hizmet veren Aşevinde Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız Sn. Faik ARICAN incelmelerde bulundu.

Aşevi hakkında açıklamalarda bulunan Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız Sn. Faik ARICAN: “Aşevinde 200 ailenin bin ferdine 2 öğünde yetecek kadar yemek (2000 kişilik) tek öğünde pişirilerek teslim edilmektedir. Her gün en az 2000 kimsesiz ve yoksul vatandaşlarımıza yemek dağıtımı yapıyoruz. Buradan yemek alan vatandaşlarımıza sadece sıcak yemekle kalmayıp vakfımız eli ile birçok konuda yardımcı oluyoruz" dedi.