Cizre Asri Mezarlığı’nı ışıklandırdık

Cizre Belediyemiz tarafından Asri Mezarlık’ta yürütülen çalışmalar kapsamında mezarlıkta ışıklandırma sistemi kurarak vatandaşlarımızın mezarlık ziyaretlerini daha güvenli bir şekilde yapabilecekler.

Cizre Belediyemiz tarafından Asri Mezarlık’ta yürütülen çalışmalar kapsamında mezarlıkta ışıklandırma sistemi kurarak vatandaşlarımızın mezarlık ziyaretlerini daha güvenli bir şekilde yapmaları sağlandı. Cizre Belediye Başkanımız Sayın Ahmet ADANUR’un talimatıyla yapılan çalışmalar çerçevesinde mezarlığın 3 farklı noktasına dev projektörler kurarak yapılan aydınlatma sistemiyle vatandaşlarımız defin ve cenaze işlemlerini geceleri bile daha rahat bir şekilde yapabilecek ve mezarlık ziyaretlerini da daha güvenli bir ortamda yapabileceklerdir.