CİZRE BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN DUYURU

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından ilçemizde yapılan Konak ve Dirsekli TOKİ konutları tamamlanarak oturuma hazır hale getirilmiştir.

Daha önce konutları için kuraları çekilen vatandaşlarımız, Elektrik ve Su Aboneliklerini yaptırarak yeni evlerinin anahtarlarını teslim alabilecektir. Su Aboneliği için Belediyemizce ilçemiz Sanat Sokağında açtığımız stantlarımızdan veya Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğünden bilgi alınabilir. Elektrik Aboneliği için ise Cizre Dedaş Şefliğine müracaat edilmelidir.

Abonelik işlemlerini tamamlayan hak sahiplerimiz, Mem-u Zin Bulvarı’nda (Nusaybin Caddesi) yer alan Çevre Şehircilik Bakanlığı irtibat ofisine gitmeleri gerekmektedir.

Vatandaşlarımızın TOKİ`den alacakları yeni evlerinin hayırlı olması temennisiyle sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyorum.

Faik ARICAN
Kaymakam