“Cizre Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Araç ve Ekipmanları Güçleniyor”

Kaymakam/Belediye Başkan V. Mehmet Tunç’un talimatıyla Belediyemiz İtfaiye Müdürlüğü,  filosunda bulunan 7 tonluk itfaiye aracının üst ekipmanları tamamen yenilenerek, bakım ve onarımın yanı sıra daha güçlü hale getirilip halkımızın hizmetine sunulmuştur.

Cizreli vatandaşlarımıza daha iyi hizmet etmek için aracı yenilediklerini belirten Kaymakam/Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, “Şehrimiz her geçen gün büyüyor. Buna bağlı olarak itfaiye teşkilatımızı da modernize ederek çağın koşullarına uygun hale getirme çabasındayız. İtfaiyenin ihtiyaç anında insanların ivedi bir şekilde yardımına koşan, can ve mal güvenliğini koruyan afet ve arama kurtarma faaliyetlerine canla başla çalışarak değer katan Cizreli Hemşerilerimizin de takdirlerini alan çok önemli bir hizmet gören itfaiye müdürlüğümüze, teşkilatımıza, itfaiye erlerimize Cizreli Hemşerilerim adına teşekkür ediyor, Cizremize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bizler Cizreli Hemşerilerimiz adına emanete sahip çıkacağız, bu sebeple hem itfaiye müdürlüğümüzün yetişmiş insan kaynağına hem de anında müdahale ettikleri araç-ekipmanı çok önemsediklerini ifade eden Tunç, İtfaiye aracımızın Cizreli Hemşerilerimize halkımıza hayırlı olmasını diliyorum " dedi.