Cizre'de Kurban Bayramı Kutlandı

Cizre Kaymakamlığı tarafından Cizre Öğretmenevi’ nde organize edilen Kurban Bayramı programında Kaymakamımız Sayın Ahmet ADANUR, Cizre Halkı ile bayramlaştı.

Belediye Başkanımız ve Kaymakam Sn. Ahmet ADANUR, ilk olarak bayram namazında Cizre halkı ile tarihi Ulu Camii’ nde bir araya geldi. Ardından Cizre Öğretmenevi’nde organize edilen Kurban Bayramı programına katıldı. Düzenlenen programa Belediye Başkanımız ve Kaymakam Sayın Ahmet ADANUR’ un yanı sıra; Garnizon Komutanı Mehmet ÇALKAYIŞ, İlçe Emniyet Müdürü Özcan ARPACI, İlçe Jandarma Komutanı Serdar KAYA, Kamu kurum müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, Siyasi Parti Başkanları ve Mahalle-Köy Muhtarları ile vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanımız ve Kaymakam Sn. Ahmet ADANUR, programa yoğun ilgi gösteren vatandaşlarımızı kapıda karşılayarak tek tek bayramlaştı ve daha sonra masaları dolaşarak programa katılan vatandaşlar ile sohbet etti. Yapılan sıcak sohbetler verilen ikramlar ile pekiştirildi. Programın sonunda Belediye Başkanımız ve Kaymakam Sn. Ahmet ADANUR, katılım sağlayan vatandaşlarımıza teşekkür ederek tek tek uğurladı.

Daha sonra İlçe Emniyet Müdürü Özcan ARPACI ile birlikte, ilçemizde çeşitli noktalarda görevini ifa eden Emniyet Mensuplarını ziyaret ederek bayramlarını kutladı.