Cizre Kurallara Uydu ve Evde Kaldı

Belediyemiz koronavirüs tedbirleri doğrultusunda aldığı önlemler ve dezenfekte çalışmalarının yanı sıra vatandaşlarımızın kurallara uyması ile caddeler ve sokaklar boş kaldı.

Belediyemizce sokaklarda vatandaşların evlerinden çıkmamaları ve gerekli olmadıkça çarşıya inmemeleri konusunda yapılan uyarılar etkisini gösterdi.

Korona virüs salgını tedbirleri kapsamında sokağa çıkma yasağının 65 yaş üzeri ve 20 yaş altına getirilmesi ile Cizre’de Caddeler ve sokaklar boş kaldı. Ayrıca alışveriş merkezlerinde vatandaşlarımız virüs salgınına karşı maske kuralına da uyum sağladı.

Bu kapsamda Belediye Başkan Vekilimiz Davut Sinanoğlu;  koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında uzmanların "evde kalın" çağrısına uyan Cizreli vatandaşlarımıza teşekkür etti.