Cizre Spor- Diyarbekir Spor Ziraat Türkiye Kupası Müsabakası

Ziraat Türkiye Kupası 2.Tur karşılaşmasında Cizre spor ve Diyarbekır spor, Cizre şehir stadyumunda karşı karşıya geldi. Belediye Başkanımız Mehmet Zırığ ve Belediye Başkan Yardımcımız Berivan Kutlu, karşılaşma öncesi İki takım yöneticilerini tebrik ederek başarılar diledi. Taraftarların, Belediye başkanımıza "Cizre sizinle gurur duyuyor " şeklinde tezahüratta bulunarak büyük bir ilgi gösterdiler. Belediye Başkanımız Mehmet Zırığ ve Belediye Başkan Yardımcımız Berivan Kutlu taraftarları selamlayarak karşılık verdiler.

Maçın normal süresi 1 – 1 biterken, maç uzatmalara gidildi, uzatmalarda da üstünlük bozulmazken maç penaltılara geçti. Penaltı atışları sonucu konuk takım Diyarbekir spor karşılaşmayı 7 – 6 kazanarak bir üst tura çıkmayı başardı. Daha sonra Belediye Başkanımız Mehmet Zırığ ve Belediye Başkan Yardımcımız Berivan Kutlu Diyarbekir sporu yönetimini tebrik ederek, başarılar dilediler.