Dap Gübresi ve Hümit Asit Fiyat Teklifi

Cizre Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünce aşağıda belirtilen malzemelerin alımına ihtiyaç duyulmaktadır. Gerekli olan alımı temin etmek üzere fiyat tekliflerinizi  27/03/2020 tarihine kadar Cizre Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğüne getirmeniz veya destekhizmetlericizre@gmail.com adresine göndermeniz önemle rica olunur.

SIRA NOBİRİMMİKTARMALIN CİNSİ      FİYAT
TUTAR

DAP GÜBRESİ 18-46-0 %18 AZOT VE %46

DİAMONYUM FOSFAT İÇEBİLMELİ,

TABAN GÜBRESİ OLMALIDIR.

2Litre250Hümik Asit (Kök Geliştirici)

İŞ TEKLİFİ İDARİ ŞARTNAME

Cizre Belediyesi destek Hizmetleri Müdürlüğü

( Satın Alma Birimi )

1-     Teklifler kapalı bir zarf içerisinde ağzı kaşeli, mühürlü olmalıdır.

2-     Fiyatlar KDV hariç olmalıdır.

3-     Tekliflerde karalama, kazıntı, tahrifat ve silinti olmayacak, aksi hale teklifler geçersiz sayılacaktır.

4-     Teklifler 4734 sayılı kanunun 22/d maddesi uyarınca malın kalite ve standartlarına göre hazırlanmış olacaktır.

5-     Belirtilen süre sonunda teklifler satın alma komisyonu tarafından değerlendirilecektir.

6-     İstekli taahhüt ettiği hizmet/mal/malzemeleri teklifte belirtilen idari ve teknik şartnameye göre yerine getirmekle yükümlüdür.

7-     Teklif mektubu kapsamında yapılan mal/malzeme/hizmet alımlarında sözleşme idarenin takdir hakkı kapsamındadır.

8-     Teklif edilen mal/malzeme/hizmet alımları, Teslim ve Muayene komisyonu tarafından aranan şartlarda teslim alınmadıkça teslim işlemleri kabul sayılmayacaktır.

9-     Mal/malzeme/hizmet alımlarda doğa bilecek ihtilaflar idare tarafından görevlendirilen komisyon tarafından çözüme kavuşturulacaktır.

10-  Teklifler, 5018 ve 4734 sayılı hukuki düzenlemeleri kapsamaktadır.

11-  Yapılacak alımlarda birim fiyatında verilen teklifler toplam fiyat esas alınır.