Dicle Nehri’nde Boğulma Vakası

İddiaya göre dün 23.06.2019 saat 14: 00 civarlarında, Dicle Nehri’ne Serinlemek amacıyla giren ve tahminen 18 – 20 yaşlarında olan Salih KARAKOYUN, adlı vatandaşımız akıntıya kapılarak kayboldu. Çevredeki vatandaşların durumu fark etmesiyle birlikte, Belediyemiz arama kurtarma ekiplerine haber verildi. Fakat ekiplerimiz bundan yaklaşık 12 gün önce Tunceli ovacık Munzur çayında akıntıya kapılarak kaybolan Engin EROĞLU’yu kurtarma çalışmalarına katılmıştı. Belediye Başkanımızın talimatı üzerine ekiplerimiz geri çağırıldı ve bu sabah saat 06:00’da ekiplerimiz Dicle nehri’nde Salih KARAKOYUN, adlı vatandaşımızı arama kurtarma çalışmalarına başladı. Belediye Başkanımız ve Meclis üyelerimiz olayın yaşandığı andan itibaren acılı ailenin yanında olup, tüm imkânları seferber etti. Belediyemiz arama kurtarma dalgıç ekibi ve itfaiye ekipleri ile birlikte yapılan çalışmalarda gence dair bir ize rastlanmadı, arama kurtarma çalışmaları aralıksız devam ediyor.