Diyarbakır Karayolları 9. Bölge Müdüründen, Kaymakam Belediye Başkan V. Mehmet Tunç’a ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti.

Diyarbakır Karayolları 9. Bölge Müdürü Savaş Bayındır, Kaymakam / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç’u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Karayolları 9. Bölge Müdürü Savaş Bayındır beraberinde Karayolları Şefi ve ilgili firma yetkilileri ile birlikte İlçemizde koordineli yürütülen çalışmalar hakkında Kaymakam / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç ile değerlendirme toplantısı yaparak, görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, Karayolları 9. Bölge Müdürü Savaş Bayındır ve beraberindeki heyete teşekkürlerini iletti.