Doğa Koruma 3. Bölge Müdürlüğünden, Geçici Hayvan Bakımevine Destek.

Doğa Koruma ve Milli Parklar 3. Bölge Müdürü Hacı Ahmet Çiçek, beraberinde Doğa Koruma ve Milli Parklar Şırnak Şube Müdür V. Orhan Kalay ile birlikte Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Davut  Sinanoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ziyaret vesilesiyle, doğa ve yaban hayatının korunması ve özellikle geçtiğimiz yaz döneminde doğaya salınan ceylanların korunması, avcılığın önüne geçilebilmesi amacıyla neler yapılması gerektiği konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Ayrıca Bölge Müdürü Çiçek, İlçemizde kurulması planlanan geçici hayvan bakımevi konusunda destek vereceğini ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Vekilimiz Sinanoğlu, hayvan bakımevi için verecekleri destekten dolayı Çiçek’e teşekkür etti. Daha sonra Bölge Müdürü Hacı Ahmet Çiçek, Başkan Vekilimiz Sinanoğlu’na doğa figürlü bir tablo takdim etti.