Eğitim Dönemi Taşıma Güvenliği Toplantısı

Öğrencilerin Taşıma Güvenliği Toplantısı Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız Sn. Faik ARICAN başkanlığında yapıldı.
Okul çağındaki çocuklarımızın servis araçlarında huzur ve güven içerisinde yolculuk yapmalarını, ebeveynlerin çocukları için herhangi bir endişe duymaksızın okula göndermeleri ve aynı şekilde evlerine dönüşlerini sağlamak, daha güvenli okul yolu oluşturmak amacıyla trafik güvenliğini artırıcı tedbirlerin alınması ve bunların sürdürülebilirliği ile ilgili Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız Sn. Faik ARICAN başkanlığında, İlçe Emniyet Müdürü Güngör YILDIZ, Milli Eğitim Müdürü Şahan İKE, Okul Müdürleri ve Servis Şoförlerinin katılımı ile Kaymakamlığımız Konferans Salonunda toplantı yapıldı.