El Cezeri Bilim ve Teknoloji Koleji Yöneticileri, Başkan Vekilimiz Davut Sinanoğlu’nu Makamında Ziyaret Etti.

İlçemizde yeni açılan Özel El Cezeri Bilim ve Teknoloji Kolejinin Yöneticileri, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Davut Sinanoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Özel El Cezeri Kolejinin Kurucu Müdürü Rehat Elfetin, desteklerinden dolayı Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Davut Sinanoğlu’na plaket takdim etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Vekilimiz Sinanoğlu, Özel El Cezeri Kolejinin Yöneticilerine yeni okullarında ve öğretim yılında başarı dileklerinde bulundu.