Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem KASAPOĞLU Cizre’de

Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem KASAPOĞLU  Cizre’de

Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem KASAPOĞLU bir dizi temaslarda bulunmak üzere şehrimize geldi. Bakanımız Sn. KASAPOĞLU Nuh Nebii Meydanı (Dörtyol Meydanı)’nda yapımı devam eden Cizre Gençlik Merkezi İnşaatında incelemelerde bulunarak ‘’Cizre’mize hizmetlerimiz hız kesmeden devam edecek, Stad ve Kapalı Spor Salonu ihalesi kısa zamanda yapılacaktır.’’ dedi.

Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Mehmet Muharrem KASAPOĞLU, daha sonra Ahmed-i Hani Ortaokuluna geçerek orada bulunan öğrencilerimizle voleybol oynadı ve onlarla yakından ilgilendi.

Şehrimizdeki programını esnaf ziyaretiyle devam ettiren Sn. KASAPOĞLU esnafımızın sorun, istek ve taleplerini dinledi ve bol kazançlar diledi. Bakanımız Sn. KASAPOĞLU’na Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız Sn. Faik ARICAN tarafından şehrimizin simgelerinden olan Cizre Ulu Cami Ejderleri takdim edildi.