Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na Cizre’ye Yapılması Planlanan Gençlik ve Spor Yatırımları Arz Edildi.

Şırnak’ta düzenlenen Cudi Cup Uluslararası Tenis Turnuvası ve Gençlik Festivali Etkinlikleri kapsamında Şırnak’a gelen Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na Cizre İlçesinde gençlerimiz için yapılması gereken çok amaçlı spor sahaları ve kapalı spor salonu hakkında bilgi veren Kaymakam / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, Efeler Liginde üstün bir başarı göstererek Efeler Ligine çıktığı ilk senesinde Play-Off’a ve Avrupa Liglerine gitmeyi başaran Cizre Belediyespor Kulübü hakkında bilgiler verdi. Sur Mahallesi Çarkendal Parkında yapılacak olan Çok Amaçlı Spor Sahalarının (ihalesi yapılan ve yapımına başlanacak olan Basketbol/Voleybol-Halı Saha-Tenis Kortu) bir muadilinin de Nur Mahallesine yapılmak istenmesi ile alakalı talepleri iletti.

İlimizi ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Kaymakam / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç ve Cizre Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çağlı tarafından AXA Sigorta Efeler Liginde mücadele eden ve Avrupa’ya gitme başarısı gösteren Cizre Belediyespor forması hediye edildi. Sn. Bakanımıza Cizre İlçemize ve Cizreli Hemşerilerimize gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz.