İlaçlama Holder Makinasının Alımı Piyasa Araştırması

05/03/2020

Konu  :

İlaçlama Holder Makinasının Alımı Piyasa Araştırması

Temizlik İşleri Müdürlüğünce Korona Virüsüne karşı yakın zamanda başlanılması planlanan cadde ve sokakların dezenfekte işlerinde kullanmak üzere  aşağıda bulunan makinanın piyasa araştırmasının  09/03/2020 tarihine kadar Cizre Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğüne getirilmesi veya destekhizmetlericizre@gmail.com adresine göndermeniz önemle rica olunur.

Sıra No

Birim

Miktar

Malın     Cinsi

Fiyatı

Tutarı

ADET

HOLDER (200 LİTRELİK, BENZİNLİ, 60 METRE HORTUM BASINÇLI    MAKİNASI

İŞ TEKLİFİ İDARİ ŞARTNAME

Cizre Belediyesi destek Hizmetleri Müdürlüğü

( Satın Alma Birimi )

1-     Teklifler kapalı bir zarf içerisinde ağzı kaşeli, mühürlü olmalıdır.

2-     Fiyatlar KDV hariç olmalıdır.

3-     Tekliflerde karalama, kazıntı, tahrifat ve silinti olmayacak, aksi hale teklifler geçersiz sayılacaktır.

4-     Teklifler 4734 sayılı kanunun 22/d maddesi uyarınca malın kalite ve standartlarına göre hazırlanmış olacaktır.

5-     Belirtilen süre sonunda teklifler satın alma komisyonu tarafından değerlendirilecektir.

6-     İstekli taahhüt ettiği hizmet/mal/malzemeleri teklifte belirtilen idari ve teknik şartnameye göre yerine getirmekle yükümlüdür.

7-     Teklif mektubu kapsamında yapılan mal/malzeme/hizmet alımlarında sözleşme idarenin takdir hakkı kapsamındadır.

8-     Teklif edilen mal/malzeme/hizmet alımları, Teslim ve Muayene komisyonu tarafından aranan şartlarda teslim alınmadıkça teslim işlemleri kabul sayılmayacaktır.

9-     Mal/malzeme/hizmet alımlarda doğa bilecek ihtilaflar idare tarafından görevlendirilen komisyon tarafından çözüme kavuşturulacaktır.

10-  Teklifler, 5018 ve 4734 sayılı hukuki düzenlemeleri kapsamaktadır.

11-  Yapılacak alımlarda birim fiyatında verilen teklifler toplam fiyat esas alınır.

(e-İmzalıdır)
Şehmus ASLAN
Destek Hizmetleri Müdürü

*Bu belge elektronik imzalıdır. İmzalı suretinin aslını görmek için https://uygulama.belediye.gov.tr/GeneleAcikSayfalar/Evrak/EvrakDogrulama/EvrakDogrulama.aspx adresine girerek(L3+tre-XjsrW7-gnz3EK-9etSEY-aiYi8qir) kodunu yazınız.

Şah Mah. Sanayi Cad. No:7 Cizre
Telefon No: (486)616 10 10 Dahili: 118 Faks No: (486)616 85 13
e-Posta: destekhizmetleri@cizre.bel.tr İnternet Adresi: https://www.cizre.bel.tr

Bilgi için: Şehmus ASLAN