İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden Gelen Heyet Yapımına Destek Verdikleri Parkta İncelemelerde Bulundu

Kentte yeni yeşil alan ve parklar kazandırmak için gece gündüz çalışan Belediyemiz, bir tarafta yeni parklar ve yeni yeşil alanlar kazandırırken bir taraftan da mevcut ama düzensizleşen ve park görünümünden uzaklaşan parkları yenileme çalışmalarına devam ediyor. Cizre Belediyemizle kardeş olan İstanbul Büyükşehir Belediyesinden gelen heyeti Belediye Başkanımız ve Kaymakam Sn. Faik ARICAN karşıladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ağaç A.Ş Genel Müdürü Faruk Kacır, Yerel Yönetimler koordinatörü Hüseyin Özdemir ve Mutahit Yahya Sünnetçi ile beraber oluşan heyet, Yafes Mahallesi Parkında incelemelerde bulundu ve çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı.