İzzet Gezzer Caddesi’ndeki kepenk ve evleri tek renge boyuyoruz

Cizre kentine güzellikler katmaya devam eden Cizre Belediyemiz, İzzet Gezzer Caddesi’nde ‘Sokak Sağlıklaştırılması’ projesi kapsamında çevre düzenlemesi çalışmaları devam ederken, caddedeki kepenk ve evleri tek renge boyuyoruz.

Cizre Belediye Başkanımız ve Kaymakam Sayın Ahmet ADANUR tarafından geliştirilen projeler hayata geçirilmeye devam ediliyor. Cizre’yi yeniden inşa etmek ve modern kente dönüştürüp, huzur ve refah getirmek için hazırladığı projeleri bir biri hayata geçiren Cizre Belediye Başkanımız Sayın ADANUR Cizre’nin en işlek caddelerinden biri olan İzzet Gezzer Caddesi’ni baştan değiştirip ‘Sokak Sağlıklaştırılması’ projesiyle çalışmaları devam ederken, proje kapsamında evlerin dış cephesi dekoratif sıva ile silikonlu boya tamirat çalışmaları başlatıldı. Levhaların tektip ve belediyemizin belirlediği ölçüde olacak, şehrin temiz ve modern kent görünümüne yeni bir görüntü katacak eskiden  seyyar satıcılardan ve kaldırım işgallerinden geçilmeyen caddeye Belediye Başkanımız Sayın ADANUR tarafından getirilen yeni düzenlemeyle artık seyyar satıcılar tezgahlarını gelişi güzel bırakmayacak, kaldırım işgalleri yapılmayacak ve İzzet Gezer Caddesi o eski görüntü yerine yeniden inşa edilmek için proje geliştirildi. İzzet Gezzer Cadddesi’ni ‘Sokak Sağlıklaştırılması’ projesi için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.