İzzet Kezer Caddesi’nde Sokak Sağlıklaştırma Çalışması sundurmayla Tamamlandı

Belediyemiz “Sokak Sağlıklaştırılma” projesi kapsamında çevre düzenleme çalışmalarını sürdürdüğü İzzet Kezer Caddesi’nde, tek tip branda modeli çatı yaparken aynı zamanda seyyar tablacılar içinde 342 metre karelik sundurma yaptı.

Kente yeni bir görünüm kazandırmak amacıyla ‘Sokak Sağlıklaştırılma’ projesi kapsamında Caddenin parke taşı döşemesi, kaldırım genişletilmesi, led ışıklarının takılması, alt yapının yenilenmesi, evlerin tek renge boyası ve tek tip çatıların yapılması yanı sıra son olarak belediyemizin belirlediği alanda seyyar tablacılar ve Köylerden gelen vatandaşlarımız için de getirdikleri sebze ve meyvelerini güneşten ve yağmurdan korunmak için 342 metre karelik çift katman branda sundurmayla tamamladık. Yapılan sundurma ile Seyyar tablacılar rahat bir nefes aldı, Yenilik ve çevre düzenlemesi çalışmaları tamamlanırken işyerlerine takılan güneşlikler caddeye ayrı bir görüntü kazandırdı. Esnafların daha önce kullandığı brandalar ve brandaların oluşturduğu kötü görünümde ortandan kalkmış oldu.