Kaymakam / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, 24 Kasım Öğretmenler Gününü Kutladı.

Kaymakam / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç,  24 Kasım Öğretmenler Gününü Kutladı.

24 Kasım Öğretmenler Günü dolaysıyla 15 Temmuz Demokrasi Zaferi Ortaokulunu ziyaret eden Kaymakam / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, tek tek sınıfları gezerek öğrenciler ile birlikte öğretmenlerin, Öğretmenler Gününü kutladı.

Sınıflarda öğretmenler ile sohbet edip karanfil takdim eden Kaymakam Tunç, günün anlam ve önemini öğrencilere anlattı.

Kaymakam Tunç, sınıf ziyaretlerinin ardından öğretmenler odasında okul yönetimi ve öğretmenler ile bir araya gelerek, öğrencilerin genel durumları hakkında bilgiler aldı.

Ayrıca Kaymakam / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç’un talimatları doğrultusunda Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri, İlçedeki tüm okullarda görev yapan öğretmenlere karanfil takdiminde bulundu.