Kaymakam / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç’a Veda Programı Düzenlendi.

12 Ağustos 2022 tarihinde yayımlanan 2022/392 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Kayseri’nin Develi İlçesine atanan Kaymakam / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç’a veda programı düzenlendi.

Cizre Belediyesi konferans salonunda düzenlenen veda programına, atanan Kaymakam / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç’un yanı sıra, Kurum Amirleri, STK Temsilcileri, Siyasi Parti Temsilcileri ve Muhtarlar katılım sağladı.

Kaymakam / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, yaptığı veda konuşmasında; “Şahsım adına düzenlenen veda programına katılan herkese teşekkür ediyorum. Katılımınız, İyi dilekleriniz ve alakanız beni gururlandırdı. Cizre İlçemizde görev yapmak bizler için büyük bir onurdu. Devletimiz ve Milletimiz adına pek çok projenin yapılmasına vesile olduk. Cizre’ye geldiğimizden bu güne gecesi ve gündüzü ile hep vatandaşlarımız ile beraber olduk. Milletimizin ihtiyaç duyduğu ve çözüm bekleyen birçok sorunu çözdük. Milletimiz adına gelen kaynakları Milletimizin acil ihtiyaçlarına pek çok büyük proje ile taçlandırdık. Devletimiz ve Cizreliler adına başlangıcını yaptığımız pek çok önemli proje bizden sonrada takip ettirilerek bitirilecektir. Görevim süresince bizden yardımlarını esirgemeyen başta İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu’ya, önceki dönem Valimiz Sn. Ali Hamza Pehlivan’a ve Valimiz Sn. Osman Bilgin’e şükranlarımı sunuyorum. Belediyemizin, Kaymakamlığımızın tüm birim Müdürlerine, STK’lara, muhtarlarımıza, Şehit ve Gazi aileleri ve yakınlarına, çalışma arkadaşlarıma ve siz saygıdeğer Cizreli hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum. Cizre’de Devletimiz ve Milletimiz adına yaptığımız her hizmetten dolayı kıvançlıyım. Tüm Cizreli Hemşerilerim haklarınızı helal edin” dedi.