Kaymakam / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç Başkanlığında, Engelsiz Cizre Konulu Toplantı Gerçekleştirildi.

Kaymakam / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç Başkanlığında Cizre Engellileri Koruma ve Dayanışma Derneği Başkanı Gülizar Ölmez, Engelsiz Hayat Derneği Başkanı Kardeş Karaduman, Cizre Engelsizler Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Necmettin Özen ve ilgili kurum müdürlerinin katılımıyla toplantı gerçekleştirildi.

Cizre Kaymakamlığında gerçekleştirilen toplantıda; engelli bireylerin sorun ve talepleri görüşüldü. Engelli bireylerin toplumla bütünleşmesinin sağlanması ve farkındalık oluşturmanın önemine dikkat çeken Kaymakam / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, İlçemizde bulunan engelli bireylerin detaylı olarak tespit edilmesi adına gerekli bütün istatistiklerin toplanması ve bir çalıştay yapılması için talimatı verdi.