Kaymakam / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, İlçe Genelinde Yapılan Altyapı Çalışmaları Kapsamında Bozulan Tüm Cadde ve Sokakların Onarılması Talimatını Verdi.

Kaymakam / Belediye Başkanı Mehmet Tunç’un talimatları ile Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Altyapı çalışmaları sonrasında bozulan tozun toprağın olduğu cadde ve sokaklarda asfaltlama ile yol düzenleme çalışmalarına başladı.

Kaymakam / Belediye Başkan Mehmet Tunç, “Cizre Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne, asfaltlanmayan ve kilit parke döşemesi yapılmayan bir tek sokağımız kalmasın talimatını verdi. Cadde ve sokaklarımız sıcak asfalt ile yeniden düzenleniyor.

Tarihi ve kültürel miraslarımızın bulunduğu Dağkapı ve Şah Mahallelerinde başlatılan asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Kaymakam / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, sıcak asfaltlama ve kilit parke çalışmaları İlçe genelindeki pek çok cadde ve sokakta devam edeceğini bildirdi.

Kaymakam Tunç’un incelemeleri ve denetimleri sırasında vatandaşlarımızın çalışmalarla ilgili görüşlerini alarak, istek ve taleplerini dinledi. Tunç, vatandaşlarımızın memnuniyetini sağlayan bu hizmetlerin vatandaşlarımızı mutlu etmesi bizleri de ziyadesi ile memnun ediyor.” ifadelerini kullandı.