Kaymakam / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, İlçemizde Yapımı Tamamlanan Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda İncelemelerde Bulundu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından inşa edilen, İlçenin ilk kapalı yüzme havuzu olma özelliğini taşıyan tesisin çalışmaları tamamlandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığınca Yafes Mahallesinde 3 bin metre kare alan üzerinde inşa edilen yarı olimpik yüzme havuzu hizmete açıldı.

Kaymakam / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç beraberinde Şırnak Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdullah Ayar ile birlikte yarı olimpik yüzme havuzunu yerinde inceleyerek, havuz hakkında bilgiler aldı.

Daha sonra Kaymakam / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç ve Şırnak Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdullah Ayar, yüzme kurs hocaları ile bir araya gelerek çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Cizre’de böyle bir yatırım yapıldığından dolayı son derece mutlu olduklarını ifade eden Kaymakam Tunç, ‘‘bu projeyi İlçemize kazandıran başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Şırnak Valimiz Sn. Ali Hamza Pehlivan’a ve Şırnak Milletvekili Sn. Rizgin Birlik’e teşekkürlerimi sunuyorum. İlçemize hayırlı olsun.’’ Dedi.