Kaymakam / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, Mem u Zin Bulvarındaki Esnafları Ziyaret Etti.

Kaymakam / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, Mem u Zin Bulvarında esnaflara hayırlı işler, bol kazançlar temennisinde bulundu.

Esnaflarla sıcak ve samimi bir ortamda sohbet eden Kaymakam Tunç, onların iş ve işyerleri hakkında bilgiler alıp, talep ve sorunlarını dinledi.

İlçemizde yapımı devam eden çalışmalar ve yapılacak projeler hakkında esnafları bilgilendiren Kaymakam / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, “ İlçemiz esnafı olarak sizler, ekonomimizin en önemli değerlerisiniz. Ne kadar istihdam sağlarsınız, ne kadar üretken olursanız, değişime ne kadar ayak uydurursanız, İlçemizin ticari durumu da o kadar pozitif, hareketli ve üretken olur.

İlçemizde bulunan esnaflarımızı, yoğun iş tempomuzdan fırsat bulduğumuz müddetçe ziyaret etmeye devam ediyoruz. Amacımız Devletimizin sıcak ve güler yüzünü tüm vatandaşlarımıza ve çalışma arkadaşlarımıza gösterebilmektir. Devletimizin kapısı her daim vatandaşımıza, esnaflarımıza açıktır.

İşyerlerinde Kaymakam Tunç’u ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getiren esnaflar, bu gibi ziyaretlerin kendilerine moral ve güç verdiğini ifade ederek, Kaymakam Tunç’a teşekkür ettiler.