Kaymakam / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, Şehit Ailesi ile Birlikte İftarını Açtı.

Kaymakam / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, Ramazan ayı dolayısıyla Şehit Piyade Er. Rıdvan Akgüç’ün ailesini ziyaret ederek, iftarlarını birlikte açtılar.

Kaymakam / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, 12 Kasım 2007 yılında, Hakkari’nin Çukurca İlçesinde şehit düşen Piyade Er. Rıdvan Akgüç’ün, İlçemiz Konak Mahallesinde ikamet eden ailesini ziyaret etti.

Şehit ailesi ile yakından ilgilenen Kaymakam Tunç, şehidimize Allah'tan rahmet ailesine de sabır dileklerini iletti. Tunç, " Vatan uğruna canlarını hiçe sayan şehit ve gazilerimiz en değerli varlıklarımızdır. Devletimiz tüm imkanlarıyla yanınızdadır. Sizlere kapılarımız sonuna kadar her zaman açıktır. Bu gün bu topraklarda şehit ve gazilerimizin sayesinde rahatça yaşayabiliyoruz. Bu vesile ile tüm şehitlerimize ve ebediyete intikal etmiş gazilerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum" şeklinde konuştu.

Ziyaret sırasında Kaymakam Tunç’a İlçe Sosyal Hizmetler Müdürü Faruk Özervarlı, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Celal Azgan ve Cizre Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Cüneyt Munis eşlik etti.