Kaymakam / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç’tan İade-i Ziyaret.

Kaymakam / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, İadeyi ziyaretler kapsamında, Şırnak İlimizde bulunarak,  ziyaretler gerçekleştirdi.

Kaymakam Tunç, ziyaretleri sırasında ilk olarak Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka ile makamda bir araya geldi. Tunç ve Yarka, Şırnak ve Cizre Belediyeleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Kaymakam Tunç, Şırnak Belediyesi ziyaretlerinin ardından Şırnak Üniversitesi Rektörü Mehmet Emin Erkan ile görüştü. Kaymakam Tunç, Rektör Erkan’ın eşliğinde Şırnak Üniversitenin kütüphanesi ve tekstil atölyesini inceledi.

Daha sonra Kaymakam / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, Memur-Sen Konfederasyonu Eğitim – Bir – Sen Eğitimciler Birliği Sendikası Şırnak Şube Başkanı Abdullah Çatı ve yöneticileriyle bir araya geldi.