Kaymakam / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç'un Başkanlığında Numarataj İş ve İşlemler ile İlgili Toplantı Yapıldı.

Kaymakam / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Cizre Belediyesinin ilgili birim Müdürleri ve Mühendisleri katıldı.

Kamu Kurum ve kuruluşlarının hizmetlerini kolaylaştıracak numarataj işlemlerine yönelik firma temsilcileri ile bilgilendirmede bulunuldu.

Toplantıda; eksik, hatalı mükerrer ve adres numaralandırmaya ilişkin kayıtların düzeltilmesi, yenilenmesi, isimsiz sokaklara isim verilmesi ve eksikliklerin giderilmesine yönelik konular görüşüldü.

Belediyemiz tarafından İlçe genelinde başlatılan numarataj tadilat çalışmaları kapsamında mevcut cadde, sokak ve kapı numaralarındaki karışıklıkların giderilmesi için Coğrafi Bilgi Sistemleri (CBS) veri toplama, fotoğraflandırma cadde/sokak levhalarının yenilenmesi ve QR kodlu kapı numaralarının takılması ile vatandaşlara ait adres bilgileri ile resmi kurumlar arasındaki uyuşmazlık giderilmiş olacaktır.