Kaymakam / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç’un Katılımıyla İlçemizde ‘‘Bağımlılıkla Mücadele Çalıştayı’’ Düzenlendi.

Cizre İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından Cizre Belediyesi konferans salonunda ‘Bağımlılıkla Mücadele Çalıştayı’ düzenlendi.

Kaymakam / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç’un yanı sıra Cumhuriyet Başsavcısı Serdar Günay, İlçe Emniyet Müdürü Eren Öztürk, İlçe Jandarma Komutanı Okan Talay, İlçe Sağlık Müdürü Gökhan Binici, Milli Eğitim Müdürü Şahan İke, Kurum Müdürleri, STK’lar ve siyasi parti temsilcilerin katılımıyla, Cizre Belediyesi konferans salonunda Bağımlılıkla Mücadele Çalıştayı gerçekleştirildi.

İlçe Sağlık Müdürlüğü yetkilileri tarafından çalıştayın süreci ve işleyişine ilişkin sunumlar yapıldı. Bağımlılıkla mücadelede mevcut durumun değerlendirilmesi ve atılması gereken adımlar konusunda görüş alışverişinde bulunulmasının ardından toplantı sona erdi.