Kaymakam / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç; Yeşil Bir Gelecek ve Temiz Bir Cizre İçin Çalışıyoruz.

Cizre Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, mevcut parklar, orta refüj ve yol kenarlarındaki yeşillendirme çalışmalarına devam ediyor.

Cizre Belediyesi ve Karayolları 95. Şefliği tarafından Yafes Köprüsü ile eski Şırnak yolunda yürütülen kaldırım, orta refüj, akıllı kavşak, peyzaj ve asfaltlama çalışmaları sona gelindi.

Kaymakam / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç’un talimatıyla Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, daha yeşil bir Cizre için gece gündüz mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarını sürdürüyor.

Yeşil bir gelecek ve temiz bir Cizre için çalıştıklarını ifade eden Kaymakam / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, ekipler tarafından düzenli olarak mevcut parklarda yapılan bakım, onarım ve düzenleme çalışmalarının devam ettiğini belirterek, amaçlarının vatandaşların nefes alabileceği, yeşilin hakim olduğu, göze hoş gelen bir İlçeye kavuşturmak olduğunu kaydetti. Ayrıca Kaymakam Tunç İlçe genelinde ihtiyaç duyulan yerlerde ağaçlandırma çalışmalarının aralıksız süreceğinin altını çizdi.