Kaymakam / Belediye Başkan V. Nazlı Demir, Belediyemizce Mahalle Muhtarlarına Yaptırılan Tek Tip Muhtarlık Ofislerini İnceledi.

Kaymakam / Belediye Başkan V. Nazlı Demir, Cizre Belediyesi tarafından ilçemiz muhtarlarına yaptırılan tek tip muhtarlık ofislerini yerinde inceledi.

Belediyemiz, vatandaşların muhtarlara daha kolay ulaşmasını sağlamak, muhtarların daha modern, kullanışlı ve rahat bir ortamda hizmet vermeleri adına her mahallede muhtarlık ofislerini kurdu.

Kaymakam / Belediye Başkan V. Nazlı Demir, ilçemiz muhtarlarına yaptırılan tek tip muhtarlık ofislerini yerinde inceleyerek, Muhtarlık ofislerindeki eksiklerin bir an önce giderilmesi için talimat verdi.