Kaymakam / Belediye Başkan V. Nazlı Demir, Güçlü Köyü ve Kolgezer Mezrasını Ziyaret etti.

Kaymakam / Belediye Başkan V. Nazlı Demir, bugün öğleden sonra ilçemize bağlı Güçlü Köyü ve Kolgezer Mezrasını ziyaret etti.

Güçlü Köyü Muhtarı Veli Yıldız ve köy sakinleri tarafından karşılanan Kaymakam / Belediye Başkan V. Nazlı Demir, köylülerle sohbet ederek taleplerini dinledi.

Sorunların çözümü noktasında neler yapılabileceği hakkında fikir alışverişinde bulunan Kaymakam Demir, ilçemiz köylerine hizmet götürürken, vatandaş odaklı hizmet anlayışı ile hareket ettiklerini, vatandaşın refah ve mutluluk içerisinde hayatlarını sürdürebilmeleri için kamu çalışanları olarak hassasiyetle çalıştıklarını, bütün köylerimizin sorunlarını yerinde tespit edip çözüm üretmeye devam edeceklerini dile getirdi.

Güçlü Köyü ve Kolgezer Mezrası sakinleri yapılan bu ziyaretten dolayı Kaymakam / Belediye Başkan V. Nazlı Demir teşekkür ettiler.