Kaymakam/Belediye Başkan V. Nazlı Demir, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünü Ziyaret Etti.

Kaymakam/Belediye Başkan V. Nazlı Demir, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan kursları ziyaret ederek, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Reşit Sevgi’den çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesindeki kurs yerlerini gezerek çalışmalar ile ilgili bilgi alan Kaymakam Demir, İlçemizde faaliyet gösteren tüm kadın merkezlerinin birlikte koordineli olarak çalışmalar yürütülmesini istedi.

Kaymakam Demir, daha sonra Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesindeki El emeği Göz Nuru Satış Noktasını ziyaret ederek, el işi göz nuru ürünlerinde emeği geçen herkese teşekkür etti.