Kaymakam / Belediye Başkan V. Tunç’un Başkanlığında İlçe İdare Şube Müdürleri ve Mahalle Muhtarlarının Katılımıyla İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi.

Kaymakam / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç’un Başkanlığında Cizre Belediyesi konferans salonunda İlçe İdare Şube Müdürleri ve Mahalle Muhtarları ile birlikte istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Cizre Belediyesi konferans salonunda gerçekleşen toplantıya Kaymakam / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç’un yanı sıra Kamu Kurum ve Kuruluşları Müdürleri ile Mahalle Muhtarları katıldı.

Toplantında Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Kaymakam / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, Cizre Belediyesinin yatırım ve projeleri, Cizre Belediyesi tarafından yapılacak asma köprü, millet bahçesi, sokak sağlıklaştırma çalışmalarının yanı sıra devam eden kilit parke döşeme, ilaçlama, numarataj, Cizre şehir merkezindeki trafik sinyalizasyon çalışmaları ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca ihtiyaç sahibi ailelerin tespit edilmesi hakkında bilgilendirmede bulundu.

Ardından Muhtarların sorun ve taleplerini dinleyen Kaymakam / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, bugüne kadar kendisine iletilen birçok sorunun çözüme kavuşturulduğunu, bazılarının ise ilgili birimlere yazıldığını ve imkanlar dahilinde çalışmaların sürdürüldüğünü ifade etti.

Kaymakam Tunç, Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek amacıyla, sorunların çözüm aşamasında kurumlarımız ile birlikte konuların takipçisi olacaklarını kaydetti.