Kaymakam/Belediye Başkanı V. Nazlı Demir Şehit Ailelerini Ziyaret Etti.

Kaymakam/Belediye Başkanı V. Nazlı Demir, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100. yıl dönümü münasebetiyle ilçemizdeki şehit yakınlarını evlerinde ziyaret etti.

Kaymakam/Belediye Başkan V. Nazlı Demir’e ziyaretlerinde Garnizon Komutanı Piyade Albay Bülent Barış Sarp, Cizre Cumhuriyet Başsavcısı Serdar Günay, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Erhan Ergün, İlçe Jandarma Komutanı Kazım Sezgin ve İlçe Müftüsü Süleyman Baran eşlik etti. Ziyarette şehit yakınları bir süre sohbet eden Kaymakam Demir, şehit yakınlarının, istek ve taleplerini dinledi.

Kaymakam/Belediye Başkan V. Nazlı Demir, “şehit ailelerinin devletin mukaddes emanetleri olduğunu ifade ederek, "Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin huzur ve refahı için canlarını veren şehitlerimizin hakkı ödenemez. Şehitlerimizden geriye kalan aileler şehitlerimizin birer emanetidir. Bu emanete sahip çıkmak boynumuzun borcudur. Bizler her zaman şehitlerimizin ailelerinin yanındayız ve bundan sonra da yanlarında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

30 Ağustos Zafer Bayramının 100. Yıl Dönümü Münasebetiyle Kaymakam/Belediye Başkanı V. Nazlı Demir, Protokol Üyeleri ile birlikte ilçemizde bulunan Şehitler Anıtını ziyaret etti.

Şehitlik ziyaretinde Şehitlerimizin ruhlarına Kuran-ı Kerim okunarak dualar edildi.