Kilit Parke Döşeme ve Yama Çalışmalarımız Devam Ediyor.

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehrin muhtelif yerlerinde kilit parke çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Fen işleri Müdürlüğü ekipleri tarafından daha modern ve kullanışlı yollar için ilçenin muhtelif yerlerinde çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler Şah Mahallesinde yama, Cudi ve Nur Mahallesinde ise kilitli parke döşeme çalışmalarına devam ediyor.

Yapılan planlamalar doğrultusunda ulaşımı rahatlatmak ve güvenli hale getirmek için alt yapı çalışmaları tamamlanan sokak ve caddeler kent kimliğine yakışır hale getiriliyor. Yolların kalitesini artırmak ve standardını yükseltmek adına Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yoğun bir tempoyla sokak ve caddelerde yol yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Kilit Parke çalışmaları ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkan Vekilimiz Davut Sinanoğlu, “Belediyemizce başlattığımız yol yapım çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyoruz. Fen İşleri Müdürlüğümüzce yürütülen çalışmalar kapsamında kazma, kumlama ve stabilize çalışmalarının ardından kilitli parke taşı ve bordür döşeme çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz.  Standartlara uygun yapılan çalışmalarımız ile Cizremiz daha temiz, düzenli ve daha güzel olacak. Çalışmalarımız ihtiyaçlar doğrultusunda tüm Mahallelerimizde devam edecektir. " dedi.