Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz ve Şırnak Şehit ve Gazi Aileleri Vakfı Başkanı Mert Yiğit Türkan Kaymakam/Belediye Başkan V. Mehmet Tunç’u Makamında Ziyaret Etti

Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz ve Şırnak Şehit ve Gazi Aileleri Vakfı Başkanı Mert Yiğit Türkan Kaymakam/Belediye Başkan V. Mehmet Tunç’u makamında ziyaret etti.
Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz’a ziyareti sırasında; MYK Üyesi Mehmet Beşir Tatar, MYK Üyesi Adem Yurdagül, MYK Üyesi Uğur Öztürk, MYK Üyesi Akif Çapraz, Şırnak MHP İl Başkanı Halil TATAR, Cizre MHP İlçe Başkanı Adil PAGE ve Şırnak Şehit ve Gazi Aileleri Vakfı Başkanı Mert Yiğit Türkan eşlik etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz’a ve Şırnak Şehit ve Gazi Aileleri Vakfı Başkanı Mert Yiğit Türkan’a teşekkürlerini iletti.