Palyatif Bakım Merkez ve Nur Aile Sağlığı Merkezi

Cizre Devlet Hastanemizde bulunan Palyatif Bakım Merkezi, Cizre Belediyemizin katkılarıyla yenilendi. Yenilenen bakım merkezinin açılışına Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız Sn. Faik ARICAN, ilçe protokolü ve hastane çalışanları katıldı. Bakım merkezinde incelemelerde bulunan Sn. ARICAN, orada bulunan hasta vatandaşlarımızı da ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Daha sonra Nur mahallemizde hizmet vermeye başlayan Cizre Nur Aile Sağlığı Merkezinin açılışını yapan Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız Sn. Faik ARICAN: “ Daha önce vatandaşlarımız 2 km uzakta bulunan Aile Sağlığı Merkezine giderek hizmet almaktaydı, şimdi yeni açılan Aile Sağlığı Merkezimiz vatandaşlarımıza hizmet verecek, hayırlı uğurlu olsun” dedi.