Pegasus'un Adana – Şırnak Seferleri Başladı

Pegasus Hava Yolları, Adana ile Şırnak arasında, karşılıklı seferlerine başladı.  Kaymakamımız, Belediye Başkanımız ve Havalimanı Mülki İdare Amiri Sn. Faik ARICAN Adana’dan Şırnak’a yapılan ilk sefer uçağını çiçeklerle karşılayarak yeni açılan Adana – Şırnak seferinin değerli yolcularına hayırlı olmasını diledi.

" Temmuz Ayı Sonunda Şırnak’tan Suudi Arabistan'a Direk seferler başlayacak"

Sn. ARICAN: ‘’Vatandaşlarımız hac ve umre ziyaretleri için daha önce çevre illerdeki havalimanından seyahat ediyorlardı, inşallah Temmuz ayı sonu itibari ile Şırnak'tan Suudi Arabistan'a direk seferler başlayacak. Havalimanımızda gümrükleme işlemlerinin alt yapı çalışmalarında sona yaklaşılmış olup temmuz ayı sonu itibariyle yurtdışı gümrükleme işlemleriyle birlikte özellikle hac ve umre seferleriyle direk Suudi Arabistan'a uçabilecek şekilde hazır hale gelecektir. Havalimanımıza sefer düzenleyen firmalara teşekkür ediyoruz. Bu anlamda da bu hizmetlerde bizlerden desteklerini esirgemeyen ve bu güzel ulaşım olanaklarınız sağlayan başta Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza, Ulaştırma Bakanımıza ve Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürüne teşekkür ediyorum" dedi.