Sağlık Çalışanlarından, Kaymakam Tunç’a Ziyaret.

Şırnak İl Sağlık Müdür Yardımcısı Çağlar Karpuz, Cizre Devlet Hastanesi Başhekimi Kamiran Elcik, Başhekim Yardımcı Serdar Munis, İlçe Sağlık Müdür V. Şirin Bil ve saha koordinatörü Yusuf Özkırış, Kaymakam / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç’u makamında ziyaret etti.

Başhekim ve beraberindekiler, hastanede yapılan çalışmalar ve sağlıkla ilgili konular hakkında Kaymakam Tunç’a bilgiler aktardı. Aşı konusuna da değinen sağlık çalışanları, Kaymakam Tunç’tan aşı için destek talebinde bulundular. Tunç, aşı ekibinin talebini olumlu karşılayarak, civar köylerde bulunan vatandaşlarımızın aşılanması için ilgili birimlere 7 aracın ivedilikle aşı ekibine tahsis edilmesi yönünde talimat verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, Cizre Devlet Hastanesi Başhekimliğine yeni atanan Kamiran Elcik’e görevinde başarılar dileyerek, ziyarette bulunan sağlık çalışanlarına da teşekkürlerini iletti.