Şampiyon Boksörden Kaymakam Demir'e Ziyaret

İtalya’nın Montesilvano şehrinde organize edilen Avrupa Yıldızlar Boks Şampiyonası’nda Türkiye´yi gururla temsil eden Cizre Fen Lisesi 11. sınıf öğrencisi Pınar Benek, ilçemiz Kaymakamı/Belediye Başkan V. Nazlı Demir’i makamında ziyaret etti.

İtalya’nın Montesilvano şehrinde organize edilen Avrupa Yıldızlar Boks Şampiyonası’nda Türkiye'yi gururla temsil eden Cizre Fen Lisesi 11. sınıf öğrencisi Pınar Benek, ilk defa giydiği milli forma ile katıldığı turnuvada büyük bir başarıya imza atarak Avrupa 3'üncüsü oldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam / Belediye Başkan V. Nazlı Demir, Cizreli Boksör Pınar Benek, Fen Lisesi Okul Müdürü Behzat Moran ve antrenör Rıdvan Budak’a teşekkürlerini iletti.