Sanat Sokağında Işıklı Fıskiyeli Kuru Havuz Çalışmamız Devam Ediyor

Cizre Belediyemiz Sanat sokağında çevre düzenlemesi ve sağlıklaştırma projesi kapsamında çevre düzenleme çalışmaları başlattı.

Belediyemiz tarafından yapımı devam eden ışıklı, fıskiyeli kuru havuz vatandaşların beğenisini kazandı. Kente Modern bir görünüm kazandırmak için her alanda çalışmalarını sürdüren Belediyemiz, Bu kapsamda Sanat sokağında sokak sağlıklaştırma ve çevre düzenleme çalışmaları başladı. Yapılan çalışmalarda eski yapılar ve görüntü kirliliğine neden olan havuz, çardaklar masa ve sandalyeler kaldırıldı. Bunların yerine daha modern yapılar inşaat çalışmaları başlatıldı.