Şırnak Valimiz Sn. Ali Hamza Pehlivan’dan Kaymakam/ Belediye Başkan V. Mehmet Tunç’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Şırnak Valimiz Sayın Ali Hamza Pehlivan, 2021 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Cizre Kaymakamlığı ve Cizre Belediye Başkan Vekilliğine atanan Mehmet Tunç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Cizre Kaymakamlığı önündeki karşılamanın ardından makamda Kaymakam / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç ile bir süre görüşen Valimiz Sn. Ali Hamza Pehlivan, yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, görevinde başarılar diledi.

Kaymakam / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İlçenin genel durumu hakkında Valimiz Sn. Ali Hamza Pehlivan’a bilgi verdi.