Türkiye Belediyeler Birliği’nden, Cizre Belediyemize Kepçe Hibe Edildi.

Türkiye Belediyeler Birliği, Cizre Belediyemize çok amaçlı kepçe hibe etti. Kaymakam / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, Türkiye Belediyeler Birliği tarafından Cizre Belediyesine hibe edilen çok amaçlı kepçeyi Belediye hizmet binası önünde inceledi.

İncelemeler sırasında konu ile ilgili bilgi veren Kaymakam / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, Türkiye Belediyeler Birliği tarafından, Cizre Belediyemize hibe edilen iş makinasında emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a, İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu’ya, İçişleri Bakan Yardımcımız Sn. Muhterem İnce’ye, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Sn. Fatma Şahin’e ve Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Birol Ekici’ye şükranlarımı sunuyorum. Şehrimize daha iyi hizmet edebilmek adına İş Makinesi filomuzu geliştirmek için her türlü girişimde bulunuyoruz. Bu girişimlerimizin sonuç vermesi bizleri mutlu ediyor. İş makinemiz Cizreli hemşehrilerime hayırlı olsun” dedi.