Yeşil Bir Cizre İçin Yeni Parklar İnşa Ediyoruz

Belediyemiz, ilçenin yoğun kent dokusundan sıyrılıp daha yaşanabilir ve daha modern bir görünüme kavuşması için yürüttüğü çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek, Konak Mahallesi Bilim Merkezi mevkiinde bulunan 6 bin metre karelik alanda park çalışması başlattı. Vatandaşlarımız aileleriyle ve çocuklarıyla keyifli vakit geçirebilecekleri yeni sosyal yaşam alanları kazandıran, Belediye Başkan Vekilimiz Davut Sinanoğlu: ‘‘Parklarımızda çocuklarımızın mutluluğunu gördükçe ilçemizde yeni projeler için çaba sarf edeceğiz.’’ Dedi. Yapımı devam eden parkta vatandaşlarımız için Voleybol ile Basketbol sahası, kamelyalar, oturma bankları, sahil yolu gibi birçok faaliyeti gerçekleştirebilecekleri yeni bir dinlenme ve oyun alanı oluşturuyoruz. Park çalışmaları tamamlandıktan sonra vatandaşlarımızın hizmetine açılacaktır.