Cizre Belediye Sporumuz Futbolda Alt Yapı Çalışması Başlattı

Cizre Belediye spor alt yapısı için, 12-14 ve 15-17 yaş arası yetenekli çocuklarımıza futbol eğitimini vererek hem kendi takımımıza hem de bölge takımlarına futbolcu yetiştirmeye çalışıyoruz.

Cizre Belediye Spor alt yapısı için, 12-14 ve 15-17 yaş arası yetenekli çocuklarımıza futbol eğitimini vererek hem kendi takımımıza hem de bölge takımlarına futbolcu yetiştirmeye çalışıyoruz. Yeteneklerine ve fizik yapılarına göre düzenlenen gruplarda eğitilen çocuklarımız alt yapı için en önemli oyuncu kaynağıdır. Amacımız yetenekli futbolcuları keşfedip spor dünyasına kazanmaktır. Spor dallarında Voleybol ve Besyo’da istediği başarıyı elde eden, Belediyemiz spor hizmetleri olarak alt yapıda futbolcu yetiştirmeye Çalışıyoruz. Çocuklarımızın futbol konusunda yetenekli olduğuna inanan aileler çocukları için en doğru adresin Cizre Belediye spor olduğuna emin olabilirler.

web tasarım web hosting şile beyaz eşya servisi istanbul beyaz eşya servisi beyaz eşya servisi beyaz eşya servisi