10. Cizre Dil, Kültür ve Sanat Festivali’nin 2. Gününde Şair- Yazar Faysal Özdemir ve Herdem Merwani’nin Panel programı ile devam etti.

Roja 2. a 10. Mîhrîcana Ziman, Çand û Hunerê ya Cizîrê bi bernameya panela Helbestvan-Nivîskar Faysal Ozdemîr û Herdem Merwanî dewam kir.
Di roja duyemîn a Mîhrîcana Çand û Hunerê ya ku ji aliyê Şaredariya me ve îsal cara 10'emîn tê lidarxistin de, Parlamenterê DEM'ê yê Şirnexê Mehmet Zekî Îrmez, Hevserokên me Guler Yerbasan, Abdurrahîm Durmuş, Rêveberên Navçeyên Cizîrê yên DEM'ê, Serokê Odeya Tabîban a Şirnexê Serdar Kunî beşdarî bernameya ku li Salona Konferansê ya Şaredariya me hat lidarxistin, Serokê Odeya Esnaf û sinemadan a Cizîrê Hafzullah Memduhoğlu, nûnerên saziyên sivîl û gelê me beşdar bûn.
Panela ku moderatoriya wê Zamanxana Kurdî kir û Helbestvan-Nivîskar Faysal Ozdemîr û Herdem Merwanî pêşkêş kirin, bi eleqeyek mezin hat temaşekirin.
Di dawiya panelê de Hevserokatiya me spasiya Helbestvan-Nivîskar Faysal Ozdemîr û Herdem Merwanî kir ku zanîn û ezmûnên xwe parve kirin.

Belediyemiz tarafından bu yıl 10’cusu düzenlenen Kültür ve Sanat Festivali’nin ikinci gününde, Belediyemiz Konferans Salonunda düzenlenen programa DEM Parti Şırnak Milletvekili Mehmet Zeki İrmez, Eş Başkanlarımız Güler Yerbasan, Abdurrahim Durmuş, DEM Parti Cizre İlçe Yöneticileri, Şırnak Tabipler Odası Başkanı Serdar Kuni, Cizre Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hafzullah Memduhoğlu, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ve halkımız katılım gösterdi.
Zamanxan Kurdi’nin moderetörlüğünde Şair- Yazar Faysal Özdemir ve Herdem Merwani’nin sunumuyla gerçekleşen panel yoğun bir ilgiyle izlendi.
Panel sonunda Eş Başkanlarımız bilgilerini ve deneyimlerini paylaştıkları için Şair- Yazar Faysal Özdemir ve Herdem Merwani’ye teşekkür ettiler.