"15 Temmuz Gecesinin Milletimizdeki Tezahürü” 15 TEMMUZ KENT MEYDANI’nda Yaşatılacak.

Kaymakam/Belediye Başkan V. Mehmet Tunç’un talimatları ile başlatılan 15 Temmuz Kent Meydan çalışmaları devam ediyor.

Konak Mahallesi Cezaevi Caddesi girişinde bulunan beton duvarlara 15 Temmuz Gecesi Ruhunu yansıtacak bütün önemli kahramanların silüetlerinin resmedileceği alanların Milletimizin Gençlerimizin hizmetine sunularak tarihe tanıklık edilen anlar gençlerimize çocuklarımıza aktarılacak. Kaymakam/Belediye Başkan V. Mehmet Tunç,” 15 Temmuz Gecesinin Ruhuna hizmet edecek şekilde kahramanlarımızın ve şehitlerimizin isimlerinin yurt genelinde olduğu gibi ölümsüzleştirilmesine hizmet etmiş olacağımız bu çalışma İle her kesimden insanımızda ve gençlerimizde millet olmanın, milli şuur için yaptıklarımızın her an yaşatılacağı önemli bir kavşak olacaktır” ifadelerini kullandı.